Onze faciliteiten

Sanitair

Bij de Camping de Goede Weide is de sanitair zo schoon als het maar zijn kan. Elk half uur wordt het volledige sanitair grondig schoongemaakt. Daarnaast bent u met ons sanitair voorzien van alle gemakken. De sanitair is onderverdeeld in vrouwen en mannen, maar ziet er exact hetzelfde uit.

Bij ons sanitair kunt u een heerlijke douche nemen in de zes douchehokjes. Het water kan altijd zo warm als u wilt, zonder limiet. Met de kraan kunt u namelijk perfect de warmte instellen. Daarnaast kunt u volledig de tijd nemen tijdens het douchen, want er zit geen tijdslimiet op het watergebruik. Ook is er genoeg ruimte om uw kleding en toiletspullen kwijt te kunnen in het douchehokje zonder dat deze nat worden. Bij Camping de Goede Weide hoeft u zich dus geen zorgen te maken over natte kleding na het douchen!

Naast ruime, warme douches zijn er bij Camping de Goede Weide ook drie hokjes beschikbaar om rustig uw tanden te poetsen of uw gezicht te wassen. De hokjes – die een slot bevatten – geven u daarvoor genoeg privacy. Bovendien beschikken ze over een spiegel en een wasbak.

Ook zijn er een aantal spiegels met wasbakken beschikbaar voor iedereen. Daar hangt overigens nog een föhn (en scheerapparaat bij de mannen) bij.Tot slot zijn er zes toiletten.

Caravans huren

Bij onze prachtige camping is er de mogelijkheid om caravans te huren. Op de gehele camping hebben wij tien caravans staan die u kunt huren. De caravans kunnen tot vier gasten kwijt. Kijk voor meer informatie op de ‘Boeken bij ons’-pagina

Huisjes

De drie huisjes die te boeken zijn bij ons camping hebben ruimte voor twee tot acht personen. De huisjes zijn bungalo’s, waardoor u alle rust hebt en geen last zal hebben van andere gasten. Voor meer informatie kunt u terecht op de ‘Boeken bij ons’-pagina.

Midgetgolf

Hier zullen vooral kinderen van genieten: onze midgetgolf met wel vijftien holes! Midgetgolf is dan ook perfect om even een simpel en goedkoop uitje met uw kinderen te hebben tijdens uw vakantie. De kinderen zullen volop genieten van dit heerlijke spelletje. De midgetgolfbaan is open van 9:00 tot 21:00 op woensdag tot en met zondag. 

Zwembad

Tot slot heeft Camping de Goede Weide een buitenzwembad. Dit zwembad is in gebruik van juni tot en met eind september (bij goed weer). Alle andere maanden is het zwembad helaas gesloten. In de zomer is er echter genoeg tijd om een heerlijke, afkoelende duik te nemen in dit ruime zwembad. Dan is het zwembad elke dag open van 6:00 tot 23:00. Vergeet trouwens niet ook even van de duikplank en glijbaan af te gaan!