Boeken bij ons

Caravan

Op Camping de Goede Weide hebben we in totaal tien caravans staan die u kunt huren. In het hoogseizoen zijn regelmatige alle caravans in gebruik, dus het is wel belangrijk om er snel bij te zijn. In de ruime caravans kunnen vier gasten kwijt. De slaapbank kan door twee personen worden gebruikt. Daarnaast is er een tweepersoonsbed in de caravan. Ook een douche, toilet en kleine keuken zijn inbegrepen. Voor wat ruimere douches kunt u bij onze sanitair terecht. Voor meer informatie over de caravans kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. 

Huisje

Op onze camping zijn er drie huisjes te boeken. De prachtige bungalows bieden u rust en ruimte. Voor gasten die liever wat meer privacy hebben of wat meer op zichzelf zijn, is een huisje boeken bij ons dus de perfecte oplossing! De eerste en kleinste bungalow heeft ruimte voor twee personen, de tweede voor vier tot zes personen en de derde wel voor acht(!) personen. De bungalows bevatten allemaal hun eigen sanitair en keuken. Als u op tijd erbij bent is er zelfs de optie om de bungalow voor heel de zomer te boeken! Zo kan u heerlijk tot rust komen in Doornspijk.

Eigen tent/camper/caravan

Naast het boeken van een aantal nachten in een caravan of bungalow, kunt u natuurlijk ook zelf aankomen met een eigen tent, camper of caravan. Er is genoeg plek op het terrein. We hebben namelijk wel 50 staanplaatsen voor u!