Bezienswaardigheden in de buurt

Zwolle

Maar een half uur rijden met de auto van onze camping vandaan ligt de prachtige stad Zwolle. Het zou zonde zijn om deze stad over te slaan. Neem onder andere een kijkje bij de twee molens van Zwolle en geniet van de prachtige gracht terwijl u wandelt door de stad. 

Veluwemeer

Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de Veluwe (de naam zegt het al!) en het oostelijke Flevoland. Het Veluwemeer is een half uur fietsen vanaf de camping. Met lekker weer kunt u hier even zwemmen of eventueel zelfs windsurfen. 

Walibi

Het attractiepark Walibi ligt in Biddinghuizen, wat ongeveer tien tot vijftien minuten met de auto rijden is vanaf Camping de Goede Weide. Ga hard in de snelle achtbanen in het mooie park! Er zijn trouwens attracties voor alle leeftijden. En als u houdt van Halloween kunt eventueel ook uw verblijf bij ons combineren met de beruchte Walibi Halloween Fright Nights. 

Dolfinarium

Ook het Dolfinarium in Harderwijk zou zonde zijn om over te slaan als u in de buurt bent. Het grootste zeezoogdierenpark in Europa ligt gelukkig maar een half uurtje rijden van onze camping vandaan. Geniet van een prachtige dolfijnenshow of ga (met uw kinderen ;)) spelen in de grote speeltuinen!

dolfinarium

Landgoed Klarenbeek

Landgoed Klarenbeek is een industrieel erfgoed dat 45 minuten rijden is vanaf Doornspijk. U kunt er chic dineren of genieten van de kunstgalerie. Daarnaast kan het zelfs gebruikt worden als trouwlocatie.